Totul despre metin2
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Regulament Ajutor si intrebari

Go down 
AuthorMessage
KillingSpree
Admin


Posts : 37
Join date : 2012-05-22

PostSubject: Regulament Ajutor si intrebari   Tue May 22, 2012 4:57 am

Incepand cu data de azi acest regulament se va aplica ca la carte

1 ) Titlul topicului sa fie cat mai sugestiv si in legatura cu tema discutata .

2 ) Folosirea functiei SEARCH inainte de a deschide un topic. Intrebarile de genul: "unde cade fms/rib", vor fi inchise fara un motiv precizat.

3 ) Daca userul a primit deja un raspuns, va sugerez sa nu mai interveniti, postul dumneavoastra va fi considerat Posthunt. Acest lucru nu este valabil atunci cand aduceti completari la un raspuns deja dat.

4 ) Pentru cei care nu stiu, aici este sectiunea "Ajutor si Intrebari", adica ajutor si intrebari exclusiv despre joc.
Postati in sectiunile corecte , cu toate ca aveti parerea ca nu sunt asa de vizitate, va veti primi raspunsul. Postarile in sectiuni gresite vor fi avertizate.

5 ) Postarea dubla, topicurile multiple deschise pe aceeasi tema, sunt interzise, cu toate ca nu v-ati primit raspunsul in urmatoarele secunde dupa postare.

6 ) Insultele nu sunt permise. In aceasta categorie intra si cuvantul "nab" , "noob" si alte variante asemanatoare. Deasemenea sunt interzise apelativele. Ex : " mah " , " ba " , " mha " , " waaa " , ¨ man ¨ etc .

7 ) Nu tolerez sub nicio forma topicurile de informare in aceasta sectiune.

8 ) Topicurile prin care userii acestui forum vor cere un server privat vor fi inchise si trimise la arhiva. Deasemenea aceastea vor fi sanctionate cu un ban, ca si userii ce vor posta acolo.

9) Nu abuzati de functia report. Acest lucru duce la un warn. Postarea intr-un topic se face prin selectarea butonului Reply, iar daca nu il gasiti, inseamna ca acel topic a fost inchis.

11) Pot fi atasate sau adaugate imagini in continutul unui post cu conditia ca acestea sa nu depaseasca urmatoarele masuri : Height : 600 pixeli Width : 600 pixeli . Marimea lor sa nu depaseasca 200 Kb .
Totodata numarul admis de imagini este de 2 per post , daca aveti mai multe imagini pe care trebuie sa le postati va rog sa folositi link-ul extern.

12) Daca se mai deschid topicuri cu intrebarea "Cand se deschide un nou server", se va primi avertisment la fel si cei ce vor continua discutia .

13) Nu se permite limbajul de messenger pe aceasta sectiune. Va rog sa faceti un efort si sa scrieti corect. Nu cred ca e asa greu sa scrieti "nimic" in loc de "nik". Cine mai foloseste limbaj de messeger la postarile pe forum va primi avertisment.

14) Optiunea de a da bump se foloseste doar daca ultimul post din acel topic are minim 20 zile. Orice bump dat inainte de acest termen se considera posthunt si se pedepseste ca atare.

15) Daca userul a cerut inchiderea topicului, va sugerez sa nu mai interveniti, postul dumneavoastra va fi considerat Posthunt.

Cei ce nu respecta vor fi sanctionati .
Back to top Go down
View user profile http://metin2-ro.board-directory.net
 
Regulament Ajutor si intrebari
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Metin2 Ro :: Jocul Metin2/The Game :: Ajutor si Intrebari - Help and Questions-
Jump to: