Totul despre metin2
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Regulament Forum

Go down 
AuthorMessage
KillingSpree
Admin


Posts : 37
Join date : 2012-05-22

PostSubject: Regulament Forum   Tue May 22, 2012 4:39 am

Regulamentul Forumului - Board Rules
Regulamentul Forumului Metin2Ro


Toti userii accepta odata cu inregistrarea pe acest forum urmatorul set de reguli. Echipa forumului isi rezerva dreptul de a atentiona, cenzura si bana userii care incalca urmatoarele reguli.


Limba oficiala este romana. Engleza este tolerata. Postarea in orice alta limba in afara acestora va fi urmata de rugamintea de a posta in romana sau engleza. Postarea repetata in alta limba poate duce la avertismente.

Este permis sa-ti inregistrezi si sa folosesti doar un cont pe forum. Inregistrarea si/sau folosirea mai multor conturi pe forum duce la un ban permanent al acestora. Echipa forumului (SMod/BA) trebuie sa fie informata, fara exceptii, daca doua sau mai multe conturi folosesc regulat, ocazional sau permanent acelasi IP. Nefacand acest lucru duce la un ban permanent al ambelor conturi.

Dupa primirea celui de-al 6-lea avertisment, un cont poate fi banat cel putin 7 zile. In cazuri extreme, chiar mai mult. In cazul unui ban, nu se admite ca userul cu pricina sa se inregistreze cu un al doilea cont. Un cont risca sa fie banat permanent daca userul primeste din nou avertismente dupa ce acesta a fost deblocat.

In cazuri extreme, ce vor fi atent studiate, membri pot lua de asemenea ban atat in joc cat si pe IRC. Acelasi lucru se va aplica si viceversa.
Regulile se aplica pentru mesajele de pe forum si mesajele private (PMs).

Forumul intreg include Termenii si Conditiile jocului Metin2. In consecinta se vor aplica legile germane asupra forumului. Aceasta inseamna de asemenea ca proprietarii Metin2Ro nu sunt responsabili de nicio imagine sau link care au copyright, postate de membri forumului.

Nu este permisa comercializarea contului sau a itemelor (arme, Yang, armuri). Facand astfel, sau doar incercand sa faci acest lucru poti fi sanctionat atat in joc, cat si pe forum cu ban permanent, de asemenea se poate actiona si pe cale legala.

Este interzisă accesarea site-urilor Gameforge prin intermediul serviciilor de tip Proxy si duce la banarea contului respectiv.

Atitudinea pe forum :

Pentru a garanta o atmosfera relaxanta intre toti participantii forumului sunt necesare cerinte minime de conduita.

Sunt interzise posturile cu continut sau linkuri de tip pornografic, politica extremista, material imoral si ofensiv. De asemenea sunt interzise posturile care contin coduri de activare, crack-uri, hacks sau orice altceva de natura ilegala, incluzand pagini de download ilegal si warez

De asemenea este interzis sa postezi continuturi care au copyright.

Nu este permisa postarea de orice fel de discutie personala si privata, fara consimtamantul tuturor partilor implicate.

Nu este permisa postarea consecutiva de doua sau mai multe ori in mai putin de 24 de ore de catre acelasi utilizator al forumului. Fiecare post poate fi editat timp de 60 de minute dupa ce acest termen expira si postati in continuarea primului post fara ca un alt utilizator al forumului sa o faca se va considera "Postare Dubla" si va fi sanctionat ca atare.

Nu este permisa postarea de continuturi care nu corespund cu tema topicului/sectiunii si nerespectarea acestei reguli duce la un avertisment. Exceptie postarile din sectiunea Spam. Acestea includ posturile care doar avertizeaza nerespectarea unei reguli.

Spamul cu emoticons sau imagini nu este permisa deoarece acestea pot ingreuna incarcarea calculatorului persoanelor. Imaginile sau postarile care depasesc limitele regulamentare (exemplu : un membru trebuie sa se deplaseze vertical si/sau orizontal pentru a putea citi tot acel post) nu sunt permise. Se admit un numar maxim de 6 emoticoane/post.
Pot fi atasate sau adaugate imagini in continutul unui post, dar acestea nu trebuie sa depaseasca urmatoarele masuri:
Height: 600 pixeli
Width: 600 pixeli
Si marimea de 200 kb fiecare.
Totodata numarul maxim admis de imagini este 2, daca aveti mai multe imagini pe care trebuie sa le postati va rog folositi link extern.

Continuturile, linkurile, nume de membrii etc. cu unicul obiectiv de a deranja sau insulta alti membrii ai forumului sunt interzise in aceasta comunitate. Acelasi lucru se aplica si in postarile/mesajele care au ca obiectiv sa aprinda ceilalti membrii pentru a deranja si/sau insulta.

Nu este permis sa folosesti un limbaj neadecvat si/sau insulte.

Reclama si/sau linkurile catre alte jocuri online, care nu apartin de GameForge, nu sunt permise pe tot forumul. Linkurile catre jocuri cu tinta de a numara fiecare vizitator nu este permisa. (Bite Links)

Nu este permisa postarea in numele unuia dintre membrii care au fost banati. Incalcarea acestei reguli va fi sanctionata cu o avertizare. Impartirea contului cu un membru banat duce la un ban permanent pe ambele conturi.

Este interzisa impersonarea unui membru din echipa. Aceasta include nume, avatar, semnatura, etc. Acest lucru duce la o avertizare, iar in cazuri extreme poate duce la un ban pe forum , joc , mirc.

Este interzisa abuzarea de butonul Report.

Nu este permisa discutarea unui ban (forum, joc sau IRC) pe forum. Pentru asta trebuie sa intri in contact, utilizand E-Mailul sau Mesajele Private(PM), cu Game Masterul sau Moderatorul implicat sau cu un superior de-al lui.

Semnaturi si avatare:

Imaginile din semnatura nu trebuie sa depaseasca urmatoarele masuri:
Inaltime: 100 pixeli
Lungime: 500 pixeli
sau
Inaltime: 150 pixeli
Lungime: 450 pixeli

Marimea in ambele cazuri nu trebuie sa depaseasca 100 kb.

Nu sunt permise nici semnaturi nici avatare care contin animatii.

Puteti folosi la semnatura si texte in limba engleza, atat timp cat nu sunt cuvinte vulgare sau obscene.


Echipa forumului si Responsabilitatile membrilor:

Fiecare participant al forumului are datoria de a respecta Regulamentul acestuia. Daca te simti avertizat pe nedrept, prima data contacteaza Moderatorul care ti-a dat avertismentul. Ulterior trebuie sa contactezi Super-Moderatorul. In cazuri extreme ai dreptul de a vorbi cu Board Administratorul. Ultimul cuvant il au Board Administratorii.

Urmeaza aceeasi procedura si daca un topic de-al tau este inchis. Va rugam sa nu deschideti mai multe thread-uri cu aceeasi tema si incercati sa folositi butonul search.

Acumularea de avertismente duce la un ban temporar pe forum. Fiecare caz va fi analizat individual. Inregistrarea unui alt cont in timpul suspendarii va fi sanctionata cu un ban permanent. In cazuri extreme un membru poate fi sanctionat cu un ban fara sa mai primeasca avertismente.

Note

Administratorii forumului au dreptul de a bana (semnaturi si membri), sau schimba numele membrilor si/sau titlurile personalizate.
- Plangerile asupra unui MOD se duc catre SMOD.
- Plangerile asupra unui SMOD se duc catre BA.
- Plangerile asupra unui Administrator al Forumului se duc catre un membru al aceluias rang sau catre Community Manager (CoMa).
Back to top Go down
View user profile http://metin2-ro.board-directory.net
 
Regulament Forum
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» The new poll for our Forum name
» [Hỏi đáp] Chỉnh sửa kích thước font chữ toàn forum
» Forum Font Size Selector
» VoIP Softswitch for Rent/ Sale
» selenium with database testing

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Metin2 Ro :: Regulament Metin2 :: Regulamentul forumului/BoardRules-
Jump to: